20 anys educant en el món del lleure

Gran participació en la festa dels #20anysEnlleurat que es va celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de maig. La festa va començar divendres a la tarda amb l'ENLLEURA'T JAM organitzada pels joves breakers de l'Enlleura't. L'activitat es va realitzar al Parc de La Llàntia amb una exhibició de graffiti, una batalla de breakdance i dos concerts de rap. Com a fet destacar, va ser tornar a veure ballar a joves bboys que van passar de petits per l'associació. La festa d'aniversari va continuar el dissabte al matí amb un torneig de futsal organitzar per l'Associació Esportiva i on es van retrobar molts jugadors que van passar per l'associació. El torneig es va realitzar a la Pista La Llàntia i com ha fet a destacar, poder tornar a veure a l'equip femení de l'Enlleura't. 

Però el punt fort de la festa, es trobava el dissabte a la tarda que va començar amb una cercavila de gegants amb les colles invitades de les escoles on col·laborem. Els gegants van acompanyar al nostre pastís fins al Parc de La Llàntia. Una vegada que van arribar els gegants al Parc van començar les activitats i tallers pels més petits: photocall, mural de pintura, 3x3 futbol, jocs de taula, taller de corones, pintacares, taller de xapes, i molt més. Durant les activitats es va convidar a tot al parc a un berenar conjunt format per pa i xocolata. Al finalitzar les activitats, es va donar sortida a l'acte institucional amb el reconeixement als guanyadors del torneig de futsal, a totes les colles de geganters convidades i a tots els membres de les juntes directives de l'Enlleura't durant aquests 20 anys. També va haber temps per realitzar un merescut homenatge i reconeixement en Oriol Batista, fundador de l'Enlleura't. Posteriorment, es va donar paraula a Carlos Camacho, president de l'entitat, a Luci Villagrasa, tècnica de la Federació Catalana de l'Esplai i finalment a Isabel Martinez, regidora i en representació de l'Ajuntament de Mataró. Després dels parlaments, es va realitzar l'acte simbòlic, on diferents infants, joves i monitors van pujar a l'escenari per entre tots confeccionar la paraula 20 ANYS EDUCANT EN EL MÓN DEL LLEURE i per finalitzar es va procedir a bufar les espelmes dels 20 anys que van sortir volant cap al cel al ritme de anys i anys per molts anys!! 

Una gran festa, acompanyats per infants, joves, famílies, monitors i ex-monitors, on tots plegats vam celebrar els 20 anys d'història de la nostra entitat.